Cautare

308 de rezultate pentru "clasament liga1" (4.15 secunde)
Intr-un clasament al „celor mai iubiti dintre francezi“ anuntat ieri, presedintele Jacques Chirac nu mai figureaza. Nici potentialul sau contracandidat la sefia statului, Nicolas Sarkozy.
Timisoara se afla pe locul 115, iar Cluj-Napoca se regaseste pe 112. Bucurestiul se afla in urma principalelor capitale din estul Europei intr-un clasament despre calitatea vietii.
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania. Clasamentul a fost facut dupa un studiu al unor agentii de publicitate si al unor firme de audit.
Dinamo si FCSB se intalnesc duminica, de la ora 20:00, in direct la Digi Sport 1, in derby-ul etapei a 23-a din Liga 1. La conferinta de presa, Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat increzator, in ciuda situatiei echipei in clasament.
FC Voluntari nu a reusit o victorie pe teren propriu cu Rapid. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, iar ilfovenii raman pe locul trei in clasament, cu 43 de puncte.
Daca acest clasament de la finalul anului 2005 s-ar mentine si la finalul campionatului, atunci Universitatea ar fi in Divizia A, dar si valcenii ar avea sansa de pe locul doi.
Universitatea Craiova a castigat duelul de pe teren propriu cu Farul Constanta cu scorul de 1-0, iar oltenii incheie sezonul regulat pe locul trei in clasament, cu 54 de puncte.
Din pacate pentru noi, un clasament al coeficientului mediu de inteligenta al populatiei ne situeaza pe antepenultimul loc din Europa.
Daca un clasament in care la capitolul inteligenta suntem printre codasii Europei poate naste dubii, intr-un top al nefericirii dispunem de toate datele necesare pentru a ne situa pe un loc fruntas.
Dinamo a remizat cu Sepsi pe teren propriu, scor 0-0, in a doua etapa din play-out-ul Ligii 1.Astfel, Dinamo castiga primul punct in play-out, dar ramane pe locul 8 in clasament, in timp ce Sepsi se pozitioneaza pe locul trei in play-out.
Uitati-va, domnilor, in clasament: locul 16, retrogradabil! Trist este si altceva, anume ca acest club a ajuns un fel de harem al lui Mititelu!
Important este ca "puternicii" sa realizeze ca acest clasament este valabil doar in lumea asta imperfecta. Ma tem insa ca virtejul in care au intrat nu le va permite sa vada Adevarul.
Mai mult, este anormal sa rizi de faptul ca sute sau mii de romani din Diaspora l-au votat pe Richard Wurmbrandt in acest relativ clasament si e normal sa intelegi ca ignoranta nu e nici binecuvintare, si nici dovada de patriotism.
Este adevarat ca amicalele nu conteaza, nu se pun in clasament, dar ele reflecta stadiul de pregatire intr-un anume moment.
Rapid s-a impus in duelul cu Universitatea Cluj cu scorul de 1-0, in etapa a opta din Liga 1, intr-un meci decis de un penalty.
FCSB a ramas cu o singura victorie in acest sezon, dupa 1-1 cu FC Voluntari, luni seara, pe Arena Nationala, astfel ca acum ros-albastrii au opt puncte si ocupa locul 13 in clasament.
Olanda ne priveste de jos in sus in clasament, Piti obtinand ce si-a dorit: revansa in fata singurei echipe care l-a batut in meciuri oficiale si netezirea drumului spre turneul mult visat.
Banuiesc insa ca destul de jos, intr-un clasament in care poate doar clasa politica s-o mai intreaca, daca se poate spune asa.
Un prim mare incendiu a aparut in Timisoara, dupa ce FRF, la indicatia FIFA, a taiat sase puncte din clasament in dreptul lui "Poli", "FC" sau cum s-o numi echipa violeta, care poarta ilegal culorile.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
google-analytics.com